SWAP

De SWAP is de tienerwerking van Oudenburg en staat open voor alle jongeren van 11 tot en met 15 jaar. Eén dag per week in elke schoolvakantie wordt er een boeiende activiteit georganiseerd, zoals schermen, klimmen, Walibi en nog veel meer.
Aan de hand van een inschrijvingsformulier, te verkrijgen bij de jeugddienst, kan je meedoen met de SWAP. Beleef veel pret tijdens de vele activiteiten en maak jouw vakantie swapart!

Praktisch

  1. Vraag een inschrijvingsformulier bij de jeugddienst op het stadhuis. We vullen dit samen in. Of schrijf je online in via het inschrijvingsformulier.
  2. Stort 5,00 euro op het rekeningnummer BE76 0910 1306 2895 van de Stad Oudenburg met vermelding van 'SWAP2019 + naam + voornaam'.
  3. Na inschrijving én betaling sturen we jou een activiteitenboekje op met alle activiteiten waaraan je kan deelnemen. Mocht je nog geen boekje gekregen hebben.
  4. Nu is het aan jou om de leukste activiteiten uit te kiezen!
  5. Schrijf je online in of ga langs op de jeugddienst.
  6. Na bevestiging van je inschrijving stort je activiteit op het rekeningnummer BE76 0910 1306 2895 van de Stad Oudenburg met vermelding die je van de jeugddienst ontvangt.

Kostprijs

Voor je kan deelnemen aan een activiteit moet je per jaar éénmalig 5,00 euro storten. Alle swappers zijn verzekerd. De verzekering geldt voor lichamelijke ongevallen tijdens de begeleidende activiteiten van het aangeboden programma.

Opmerking! De voorgestelde activiteiten brengen een kleine extra financiële tussenkomst met zich mee.


Folder