Speelpleinwerking De Tunne

Tijdens de paas- en zomervakantie opent het stedelijk speelplein De Tunne haar deuren voor ieder kind of elke jongere van 4 tot en met 15 jaar.

Het terrein beschikt over een eigen paviljoentje en heel wat speeltoestellen waar jullie kinderen naar hartenlust kunnen ravotten. De leiding is in handen van een groep ervaren animatoren en een hoofdanimator. De animatoren organiseren ieder dag spelletjes en plezante activiteiten waaraan de kinderen kunnen deelnemen, zoals sport, knutselen, kampen bouwen, waterspelletjes…en nog zo veel meer. Kortom, De Tunne is een dynamisch speelplein waar het de moeite loont om jullie kinderen hun vakantie op een creatieve manier en samen met heel wat andere kinderen of jongeren uit Oudenburg en omstreken te laten doorbrengen.

Praktisch

De speelpleinwerking start om 8 uur en eindigt om 17 uur. Vroege vogels worden om 8 uur opgehaald in de buitenschoolse kinderopvang De Kikker, daar is er opvang voorzien vanaf 6.30 uur. Laatblijvers worden naar De Kikker gebracht, waar ze terechtkunnen tot 19 uur.

Er zijn op vaste tijdstippen drankjes en verse soep te verkrijgen aan een democratische prijs. Over de middag kunnen de kinderen samen hun lunchpakket opeten of naar huis gaan. De ingang van het speelplein bevindt zich in de Bekestraat.

Inschrijven op voorhand is niet nodig en kan de dag zelf ter plaatse.

Kostprijs

2,50 EUR / halve dag
5,00 EUR / dag


Wie ingeschreven is, is verzekerd in geval van eventuele lichamelijke ongevallen.

Voor de voor- en na opvang in De Kikker gelden de gebruikelijke tarieven van deze buitenschoolse opvangdienst.

Vul de onderstaande inschrijvingsformulier in en geef het af aan de hoofdanimator op de eerste dag dat jullie zoon en/of dochter naar het speelplein komt.