Zorgkundigen gezocht!

2 sep 2019
Voor de vervanging van zorgkundigen is het OCMW voor WZC Riethove op zoek naar enthousiaste, bekwame zorgkundigen om het verplegend en verzorgend team te versterken.

Als zorgkundige sta je in voor de dagelijkse verzorging van de residenten in ons woonzorgcentrum en voer je zorgkundige handelingen uit waarbij de residenten op de eerste plaats staan. Je ondersteunt de verpleegkundigen in hun dagdagelijkse activiteiten. 

Je hebt aandacht voor het fysisch comfort, het emotioneel welbevinden en de behoeften van elke resident, met het oog op een kwaliteitsvolle, belevingsgerichte totaalzorg. Je zorgt voor het optimaal welzijn en welbehagen van de residenten zodat ze zich thuis kunnen voelen binnen het WZC. 
 
De openstaande tijdelijke betrekkingen kunnen voltijds (38/38) en of deeltijds (30,40/38 – 19/38) ingevuld worden met een arbeidsovereenkomst bepaalde duur van mininum 1 jaar. Je werkt in dagdienst met wisselende uren (tussen 6.15 en 21.00) en met een beurtrol voor de weekends (1 op 2 weken) waarvoor je een compensatiedag krijgt tijdens de week. Ook nachtwerk schrikt je niet af.

Hieronder vind je bijkomende informatie betreffende de selectieprocedure, de functiebeschrijving en de aanwervingsvoorwaarden.
 
Stuur jouw kandidatuur, samen met een cv, een kopie van jouw diploma en van jouw visum van zorgkundige tegen uiterlijk 14 september 2019 via de post naar OCMW Oudenburg, Ettelgemsestraat 18 8460 Oudenburg, of via e-mail naar personeelsdienst@ocmw-oudenburg.be.