Vernieuwen nutsleidingen Zandvoordsestraat

12 aug 2020
  Facebook  Twitter  Email  Print
Vanaf 18 augustus 2020 zullen de ondergrondse nutsleidingen vernieuwd worden in de Zandvoordsestraat. De vermoedelijke duur voor de volledige werkzone zal tot eind november 2020 zijn. 

Voor de eerste fase wordt de Zandvoordsestraat afgesloten tussen de Keiweg en de Vanderheydestraat, enkel plaatselijk verkeer zal mogelijk zijn. Er wordt een omleiding voorzien via de Vissersstraat.
 
De Zandvoordebrug wordt voor alle duidelijkheid niet onderbroken en is dus vrij te gebruiken. 

De bussen van De Lijn moeten eveneens een omleiding volgen. Hierdoor worden volgende haltes niet bediend: 'Oudenburg Zandvoordebrug' en 'Oudenburg Stadhuis'. Er zijn tijdelijke haltes voorzien aan de Zandvoordsestraat ter hoogte van de brug en in de Marktstraat.

Deze werken kaderen in de voorbereidingswerken voor het grote rioleringsproject Geneverpiete dat loopt van de Geneverpiete,langs de Vaartstraat, Zandvoordsestraat, Vanderheydestraat naar de Kasteeldreef.

De uitvoerende aannemer is de firma Lamote. Werken gebeuren in opdracht van Fluvius.

Indien je hieromtrent verdere inlichtingen wenst of tijdens de uitvoering van de werken klachten hebt, kan je terecht bij de firma Lamote op het nummer 050-35 41 22.