Techniekacademie 5e en 6e leerjaar

5 sep 2019
  Facebook  Twitter  Email  Print
Zit je in het vijfde of zesde leerjaar in Oudenburg? Ben je graag creatief bezig? Wil je mensen helpen en de wereld verbeteren? Kriebelt het om zelf van alles te maken, maar ontbreekt het je aan basiskennis? Dan is de Techniekacademie ideaal voor jou! 

In een gezellige sfeer en in een echt technologielabo zal je heel wat opsteken. Je maakt kennis met gereedschap en materialen, je leert dat techniek vele gezichten heeft en je zal een aantal technische systemen maken. De reeks van 12 workshops start op woensdag 18 september 2019 in het technieklokaaltje in De Zuidpoort (over de bibliotheek).

Inschrijven kan vanaf zaterdag 7 september 2019 via www.techniekacademie-oudenburg.be. Het aantal plaatsen is beperkt. De deelnameprijs van deze workshops bedraagt 70,00 euro, materiaal en verzekering inbegrepen. Je krijgt een fiscaal attest zodat tot 45% gerecupereerd kan worden. Voor een tweede kind binnen hetzelfde gezin bedraagt de deelnameprijs 60,00 euro.

Dit jaar wordt de Techniekacademie al voor de zesde keer in Oudenburg georganiseerd. Creatieve en leergierige jongeren kunnen allerhande experimentjes doen actief bezig zijn met gereedschap en materiaal. In een toffe sfeer ontwerpen ze heel wat leuke dingen onder begeleiding van professionele techniekmentoren. Wie weet kiezen de deelnemers uiteindelijk voor een technische opleiding?!

De Techniekacademie is een initiatief van Hogeschool VIVES in samenwerking met het stadsbestuur.