Patrimoniumbeheerder gezocht

25 aug 2020
  Facebook  Twitter  Email  Print
Sociaal verhuurkantoor (SVK) Woondienst JOGI gaat over tot de aanwerving van een voltijdse patrimoniumbeheerder (m/v)
Contractueel (B1-B3) - voltijds – contract van onbepaalde duur

SVK Woondienst JOGI is een erkend sociaal verhuurkantoor (SVK) en heeft als hoofdopdracht het inhuren en beheren van woningen op de private huurmarkt en deze door te verhuren aan gezinnen met beperkte financiële mogelijkheden. SVK Woondienst JOGI huurt woningen in de gemeenten Jabbeke, Oudenburg, Gistel, Ichtegem en Torhout.

Taakomschrijving

De patrimoniumbeheerder is verantwoordelijk voor het beheer van het patrimonium van Woondienst JOGI. Dit houdt volgende taken in: prospectie van nieuwe woningen, onderhandelen met potentiële verhuurders, opvolging van uitvoering onderhoud en herstellingen, afstemming met onderhoudsfirma, opname huurschade en plaatsbeschrijving, nutsvoorzieningen behandelen,

Hij moet zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken. Hij kan werken volgens een strikte planning en is ondanks de vele taken zeer gestructureerd en punctueel.

Voor de goede opvolging is nauwe samenwerking en vlotte communicatie met het team noodzakelijk. Ook extern kan hij zich aanpassen aan zijn gesprekspartners: huurders, (potentiële) eigenaars, aannemers, … . Hij kan constructief omgaan met moeilijke reacties van klanten. De patrimoniumbeheerder neemt deel aan de teamvergadering.

De patrimoniumbeheerder heeft interesse en/of ervaring met de doelgroep van het SVK en kennis van de huisvestingsproblematiek. Ervaring in de huur-, vastgoed- of sociale sector is een pluspunt.

Vereisten

  • Houder zijn van bachelordiploma, bij voorkeur in een vastgoed-, technische, bouwkundige of sociale richting
  • Vaktechnische kennis of noties: sociale kaart, wetgeving (o.a. huurwetgeving, kaderbesluit sociale huur, Vlaamse wooncode, premies en subsidies), technisch en bouwkundig inzicht rond of interesse in kwaliteit woningen conform de Vlaamse Wooncode
  • Talen: mondeling en schriftelijk correct Nederlands. Noties hebben van het Frans en Engels is een meerwaarde.
  • ICT : PC-vaardigheden, administratieve duizendpoot met vlot gebruik telecommunicatie en grondige kennis van Office-pakket
  • In het bezit zijn van rijbewijs B en een eigen wagen

Plaats van tewerkstelling

administratief centrum Eernegem, Stationsstraat 1, 8480 Ichtegem

Aanbod

Wij bieden een voltijds jaarcontract binnen contractueel dienstverband met extralegale voordelen: maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, een aantrekkelijke vakantieregeling, mogelijkheid tot gerichte bijscholing. Mits positieve evaluatie kan het jaarcontract overgaan in een contract onbepaalde duur.

De bezoldiging is vastgesteld overeenkomstig de salarisschaal B1-B3.

Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor 3 jaar.

Interesse?

Solliciteren kan door je cv, motivatie en een kopie van je diploma tegen 9 september 2020 om 12 uur (poststempel geldt als bewijs), te bezorgen:

per brief aan:
SVK Woondienst JOGI

t.a.v. de examenjury

Stationsstraat 1
8480 Ichtegem

per mail aan Anneleen.coupe@woondienstjogi.be, tegen ontvangstbevestiging

De kandidaten die voldoen aan de toelatingsvoorwaarden worden uitgenodigd voor het schriftelijk examen op woensdag 16 september 2020 om 19 uur.

Alle geslaagde kandidaten van het schriftelijk examen zullen uitgenodigd worden voor het mondeling examen dat zal plaatsvinden 2de helft september 2020.


vacaturebericht uitgebreid patrimoniumbeheerder 2020.pdf
(89,03 KB)