Groepsaankoop groene stroom en gas

27 nov 2018
De provincie West-Vlaanderen zorgt via de groepsaankoop groene stroom en gas voor een voordelig energiecontract. Hoe groter de groep, hoe groter de besparing kan zijn. Doe ook mee, want samen krijgen we goede prijzen!
 
Tot en met 5 februari 2019 kan je je opnieuw vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop groene stroom en gas van de provincie West-Vlaanderen. Vorig jaar stapten 38.008 huishoudens en 1872 bedrijven samen met ons over naar een voordelig energiecontract. Hiermee bespaarden zij gemiddeld 200 euro! Inschrijven is vrijblijvend en eenvoudig. Doe daarom mee, bespaar op je energiekosten en draag je steentje bij aan een beter milieu. 

Ook als je eerder voor een voordelig energiecontract koos (al dan niet via een groepsaankoop), kan je besparen door je in te schrijven. Je huidige contract kan namelijk verlengd worden aan duurdere prijzen. Denk eraan: je kan op elk moment kosteloos van energieleverancier en van energiecontract veranderen. 

Vrijblijvend inschrijven op de groepsaankoop kan tot en met 5 februari 2019 via www.samengaanwegroener.be (doorklikken op provincie West-Vlaanderen). 
Heb je geen toegang tot het internet, dan helpt Woonpunt je graag verder met de inschrijving. Dit kan elke donderdag van 8.30 tot 12 uur bij het loket van Woonpunt. Ook bij de milieudienst kan je terecht (ma tot vrij: 8.30-12 uur | ma: 16-18 uur | woensdag 16-17.30 uur). Neem je laatste eindafrekening (12 maanden) van elektriciteit en aardgas bij de hand!
 
Groepsaankoop groene stroom en gas