Animatoren gezocht!

18 feb 2020
Binnenkort is het weer zover, dan opent speelpleinwerking De Tunne opnieuw haar deuren, of beter gezegd haar poort. De speelpleinwerking is telkens open tijdens de paas- en zomervakantie en is toegankelijk voor kinderen van 4 tot en met 15 jaar. In een open speelaanbod kunnen kinderen een volledige dag vrij spelen op het attractief domein in de Bekestraat 18 of meespelen in één van de vele activiteiten en impulsen die worden aangeboden door kwalitatieve en gevormde animatoren die ondersteunt worden door een hoofdanimator en de jeugddienst.

Zonder animatoren, geen speelpleinwerking. Heb je zelf zin om je vakantie op een leuke manier door te brengen? Zin om in een toffe vriendenbende terecht te komen? Zin om kinderen de vakantie van hun leven te geven en nog iets kleins bij te verdienen bovenop? Ben je 15 jaar of ouder? Dan is animator worden waarschijnlijk iets voor jou! 

Ook zin gekregen? Neem dan contact op met de jeugddienst (T 059-56 84 54 | E jeugd@oudenburg.be), die jou met plezier alles rond animator zijn in Oudenburg zal uitleggen. 

Heb je nog geen cursus gevolgd voor animator in het jeugdwerk? Aarzel dan zeker niet om ook eens binnen te springen bij de jeugddienst voor meer informatie en het bekijken van jouw mogelijkheden. 

Naast de speelpleinwerking in de paas- en zomervakantie zijn er nog tal van andere dagen waarop animatoren ingezet worden. Denk hierbij aan de Funtourdagen, Kinderspeeldorpen, SWAP (tienerwerking), … . 

Meer informatie over animator worden vind je hier
 
Animatoren gezocht!