2 panden te koop

28 sep 2020
De stad en het OCMW verkopen 2 panden in Oudenburg, gelegen in de Pastoriestraat 1 en de Bekestraat 42. 
De aktekosten zijn zeer laag: de koper betaalt enkel de registratiebelasting en maximaal 1.000 euro aan andere kosten. Er is geen ereloon, commissie of oplopend kostenpercentage. Het is een vrije verkoop aan de hoogste bieder via de Vlaamse overheid. De verkoopakte wordt ook door Vlaamse overheid verleden.

PASTORIESTRAAT 1

Bieden vanaf 149.000 euro
Grondig te renoveren hoekwoning (buitengevelisolatie, schrijnwerk, dak…) nabij centrum en alle voorzieningen.
Bezoek enkel na afspraak om sleutel af te halen op het stadhuis, telefonisch via 059-56 84 43 of via e-mail naar inyana.sabo@ocmw-oudenburg.be.
 
Pastoriestraat

 

 

BEKESTRAAT 42 

Bieden vanaf 69.000 euro
Rustig en centraal gelegen perceel grond met af te breken klein huisje op 421m², geschikt voor halfopen woning, gelegen langs zijstraatje van de Bekestraat, vlakbij centrum en alle voorzieningen.
Het terrein is vrij te bezoeken via de toegangsweg tot het sportterrein, links van de woning Nieuwstraat 41. Indien gewenst kan het huis bezocht worden na afspraak om sleutel af te halen op het stadhuis, telefonisch via 059-56 84 43 of via e-mail naar inyana.sabo@ocmw-oudenburg.be

 
Bekestraat
 
  
 
Op donderdag 15 oktober 2020 wordt om 14.30 uur de gesloten vrijwillige verkoop georganiseerd. Dit gaat door in het Lokaal Dienstencentrum Biezenbilk. Om toegang te krijgen tot deze zitting volstaat het om een geldig schriftelijk bod uit te brengen op een van de te koop gestelde panden. Biedingen moeten uiterlijk ingediend worden op donderdag 8 oktober 2020 via een biedingsformulier naar de vastgoedcommissaris Bram Peene, bram.peene@vlaanderen.be (formulier aan de vastgoedcommissaris op te vragen).