Creaweek

Oudenburgse kinderen (of kinderen die schoollopen in Oudenburg) van het 3de, 4de, 5de of 6de leerjaar die bruisen van creakriebels kunnen zich tijdens de krokus-, paas-, herfst- en kerstvakantie inschrijven voor de creaweek. Je hoeft niet superhandig te zijn om hieraan mee te doen; graag knutselen en creatief bezig zijn is voldoende!

Praktisch

Er is per halve dag een creatieve workshop voorzien, telkens van 8.30 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 16.30 uur. Bij elke activiteit staat de locatie waar de workshop plaatsvindt. Daar dient jouw kind dan ook voordien gebracht te worden en nadien worden afgehaald. Inschrijvingen gebeuren in het RAM/ipso facto.

Vroege vogels worden om 8 uur opgehaald in de buitenschoolse kinderopvang De Kikker, daar is er opvang voorzien vanaf 6.30 uur. Laatblijvers worden naar De Kikker gebracht, waar ze terecht kunnen tot 19 uur. Je dient hiervoor twee dagen vooraf contact op te nemen met De Kikker om in te schrijven. De verplaatsing naar en van de creaweek gebeurt onder begeleiding.
Kinderen die een volledige dag komen, kunnen hun lunchpakket, onder toezicht , ter plaatse opeten.
Op woensdagen is er geen activiteit; dan is er als alternatief een filmvoorstelling in de namiddag die georganiseerd wordt in het RAM/ipso facto.

Kostprijs

6,00 euro voor een halve dag, 12,00 euro voor een volledige dag.