Info

De toeristische dienst van Oudenburg bezorgt je niet alleen gegevens over mogelijke verblijfplaatsen in Oudenburg, maar we helpen je ook op weg om een gastronomisch restaurant te vinden of een leuke eetgelegenheid.  Je kan er natuurlijk ook een stratenplan of een toeristische gids van Oudenburg verkrijgen.    In het folderrek vind je allerlei documentatie over activiteiten in de streek.  De parking is er gratis, voor fietsers is er niet alleen een fietsenbergplaats, maar evenzeer een oplaadpunt voor elektrische fietsen.  In de didactisch aangelegde tuin kan je niet alleen kuieren maar ook je picknick opeten.  Daar zijn voor de jongsten ook een zandbank, een glijbaan en enkele speeltoestellen voorzien.

In de cafetaria of op het zonnig terras kan je proeven van enkele streekbieren of van de plaatselijke Sint-Arnolduscake met een geurige koffie, gebrand in Oudenburg.

Voor fietskaarten, wandelbrochures en boeken over Oudenburg en omgeving moet je in de shop zijn.  Daar zijn ook streekproducten te koop en andere souvenirs.