Burensportdienst MIVOS

De burensportdienst van het Midden Vlaams Overleg voor de Sport, afgekort Mivos werd in 1997 opgericht. Intussen bestaat deze burensportdienst uit 8 gemeenten namelijk Diksmuide, Gistel, Hooglede, Ichtegem, Koekelare, Kortemark, Lichtervelde en Oudenburg. In 2003 werd de burensportdienst omgevormd tot een intergemeentelijke vereniging.

Doel

Door samenspraak en ideeënuitwisseling komt men tot een optimale samenwerking. Dit resulteert zich in gemeenteoverschrijdende sportmanifestaties. Enkele voorbeelden van concrete actiepunten en samenwerkingsdomeinen zijn de onderlinge logistieke ondersteuning, het organiseren van vormings- en infoavonden, sportstages en sporttechnische opleidingen, het gezamenlijk inspelen op provinciale en landelijke acties, het uitwisselen van informatie, kennis en ervaring.

Promotionele activiteiten

 

Lady's night

Ieder jaar gaat eind juni in het sportcentrum van Lichtervelde de "Lady's night” door. Deze sportieve manifestatie is toegankelijk voor alle dames die minimum 16 jaar zijn.


 

Triatlon voor starters

Voor de vijfde maal wordt op zondag 25 september 2016 een "1/8 triatlon voor starters” georganiseerd in Diksmuide. Deelnemen kan individueel, met het gezin of in trio. Op het programma staat er 500 meter zwemmen in het zwembad, 20 km fietsen en ten slotte 5 km lopen.

Voor info en inschrijvingen kan je terecht op bijgevoegde link http://sport.diksmuide.be (klik op affiche).

 

Wandelnamiddag voor senioren

Op dinsdag 11 oktober 2016 wordt er terug een wandelnamiddag voor senioren georganiseerd.

Download

Folder Ladysnight 2017
350 KB - Downloads: 0 DELETE DETAILS